Bulvár

Gyermekkórházban járt a Bohócdoktor Mikulás

Gyermekkórházban járt a Bohócdoktor Mikulás

2016. december 9., péntek
Gyermekkórházban járt a Bohócdoktor Mikulás
SAMSUNG CSC

A facebookon szervezetődött, országos méretű csokigyűjtésbe kapcsolódott be a szegedi Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktor csapata, amelynek köszönhetően több száz tábla csokoládét juttattak el gyermekkórházban fekvő kisbetegek részére.

A kampányt néhány szegedi szülő kezdte el szervezni, hogy még Mikulás alkalmából egy kis mosolyt tudjanak vinni a szegedi gyermekklinikán fekvő kisbetegek részére. A felhívásban két dolgot kértek csak: egy tábla csokit és mellé egy kedves üzenetet annak, aki kapni fogja. Az elmúlt néhány hétben hihetetlen mennyiségben érkeztek a gyűjtőpontokra a felajánlások, így az akció végére több, mint 3.000 tábla csoki és a hozzá fűzött idézet, vagy üzenet gyűlt össze. A tegnapi napon az ötletgazda anyukák, valamint a Mosolykommandó Bohócdoktorai jelentek meg a klinika kertjében, hogy átadják a felajánlott ajándékokat a gyerekeknek. A szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központ jóvoltából egy igazi Mikulás is elkísérte a csapatot, akivel a Szegedi Gyermekklinika összes osztályát lelátogatták, a gyermeknek okozva ezzel nem kis meglepetést! A szervezők külön kérték a felajánlókat, hogy diabetikus csokoládékkal is készüljenek, így a szigorú diétával élő kisgyermekek sem maradtak ki az ajándékozásból. A Mosolykommandó bohócdoktorai rendszeresen vizitelnek gyermekkórházakban, és idősek otthonában. A szervezet minimális erőforrásból tartja fenn magát, és munkájuk az önzetlen támogatók segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Szeretnék ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadnak bárminemű segítséget. A Mosolykommandó Alapítvány bankszámlaszáma a Raiffeisen Banknál vezetett 12067008-01528812-00100000 számlaszám. Fényképes beszámolók a vizitekről a hivatalos oldalaik egyikén: a

www.bohocdoktor.hu

, vagy a

www.mosolydoktorok.hu

, vagy a

www.facebook.com/mosolydoktorok

oldalakon érhető el. A honlapon listát vezetnek a támogatóikról, ezzel fejezve ki tiszteletüket a felajánlásaikért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.