Közélet

Böngésző az Echo TV-n: Botka, Hunvald és Kálmán Olga kéz a kézben

Böngésző az Echo TV-n: Botka, Hunvald és Kálmán Olga kéz a kézben

2016. december 20., kedd
Böngésző az Echo TV-n: Botka, Hunvald és Kálmán Olga kéz a kézben
kozgyules_varosi30_gs

Lenyeli-e Botka a szegedi DK-t, és Lázár bejelentései után miért rugdossa tovább a kormányt? Hogy kerül Kálmán Olga a Hír TV-be? Kedden este az Echón.

"Bár az Orbán-fóbiás

Botka

polgármester szerint

Orbánnak

van Szeged-fóbiája, a legutóbbi Kormányinfón elképesztő nagyságrendű kormánytámogatású szegedi fejlesztéseket jelentett be

Lázár

miniszter. Botka Lászlót mindez nem izgatja, két nappal később megint a kormányt rugdosta, miközben a helyi DK-elnök is stop táblát tartott elé. Mi történik a napfény városában? Aztán:

Hunvald György

kihasználva az ellenzéki pepecselést megkezdte kampányát Erzsébetváros vezetéséért. Igaz, hogy börtönviselt, de a közügyektől már nincs eltiltva… Etikus ez? És a hétvége médiakuriózuma:

Kálmán Olga

az ATV-ből a Hír Tv-be igazolt. Mi állhat-e mögött?" - így ajánlja az Echo TV-n kedd este 21 órakor kezdődő Böngészőt a szerkesztő-műsorvezető

Csúri Ákos,

aki a

Kecskés Istvánnal,

a SportFaktor.hu főszerkesztőjével és

Pintér M. Lajossal,

a SZEGEDma.hu főszerkesztőjével beszélget majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.