Sport

Alley-oop és touchdown élőben - amerikai útért száll csatába kollégánk csütörtökön

Alley-oop és touchdown élőben - amerikai útért száll csatába kollégánk csütörtökön

2016. december 21., szerda
Alley-oop és touchdown élőben - amerikai útért száll csatába kollégánk csütörtökön
tippek_csataja

Csütörtökön utolsó állomásához érkezik a TippmixPro és a Sport TV Trash Talk című műsorának közös játéka, a Tippek Csatája 2: a december 22-i adásban a SZEGEDma.hu munkatársa száll csatába az egyhetes, amerikai álomutazásért!

Három héten keresztül tartott a Tippek Csatája 2, a TippmixPro és a Sport TV amerikai sportokkal foglalkozó műsora, a Trash Talk közös játéka, amely során az egyes meccsek kimenetele mellett a feltett kérdésekre kellett tippelni, így például arra, hány pont születik majd a festékből a Portland-Oklahoma City meccs teljes játékideje alatt, vagy hány százalékkal teljesíti a harmadik kísérleteket a New England Patriots a Baltimore ellen az NFL-ben, vagy hány lövést blokkol a Chicago a New York ellen az NHL-ben. A résztvevők a Trash Talk két szakértő-műsorvezetője által vezetett csapat, a

Tőrös Balázs

által gardírozott Gorillák, valamint a

Kovács Sándor

vezette Bikák valamelyikét erősíthették, a hátom hét végeztével pedig a csapatok legtöbb pontot szerzett játékosai élő adásban mérik össze tudásukat a fődíjért: az egyhetes, floridai álomutazásért, Pro Bowl és NBA meccslátogatással fűszerezve. Nos, a Bikák csapatában a legjobb teljesítményt a SZEGEDma.hu munkatársa,

Dorogi László

szerezte, így kollégánk csütörtökön ringbe száll a fődíjért a Gorillák legjobbja ellen. Mint a végső megméretettés előtt kollégánk elmondta, persze készül valamelyest a csütörtöki műsorra, de tekintve, hogy bármilyen kérdést kaphatnak, ezért a helyzetet ahhoz hasonlította, mint mikor egy olyan vizsgára készül az ember, amire előre tudja, hogy lehetetlen minden elemére felkészülni. Hozzátette, nem is a nyeremény motiválja, tekintve, hogy a műsort indulása óta minden csütörtökön követi, már az is megtiszteltetés lesz számára, hogy ott lehet majd a stúdióban, és megismerkedhet a szakértőkkel és a műsorban szereplő szakírókkal. A Trash Talk csütörtökön, 20 órakor kezdődő, Sport 1-en látható adásában kiderül: a Kovács Sándor Bikái közül legjobbnak bizonyuló kollégánk mire megy majd a legjobb Gorilla ellen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.