Közélet

A vendégértékelések alapján a legjobb szállodák között a mórahalmi Elixír Hotel

A vendégértékelések alapján a legjobb szállodák között a mórahalmi Elixír Hotel

2016. december 6., kedd
A vendégértékelések alapján a legjobb szállodák között a mórahalmi Elixír Hotel
elixir_hotel_szallas.hu

A közelmúltban rendezték meg az Év Szállása verseny díjátadóját, ahonnan az Elixír Medical Wellness Hotel újabb rangos elismerést hozott haza. A Szallas.hu portál vendégértékelései szerint Mórahalom legújabb szállodája a három csillagos kategóriában ezüstérmes lett.

December elsején tartották az Év Szállása versenyt, melyen a díjak a Szallas.hu oldalon publikált 500 ezer vendégértékelés, a verseny során leadott 43 ezer szavazat és a szakmai zsűri ítélete alapján kerültek kiosztásra. A díjátadóra meghívást kapott a mórahalmi Elixír Hotel is, aki idén először vett részt a megmérettetésben. A nemrégiben „Zöld Szálloda” díjjal kitüntetett hotel újabb elismerést söpörhetett be, ugyanis a vendégértékelések alapján második helyezést ért el a három csillagos szállodák versenyében. A Minőségi díjat az Elixír Hotel értékesítési vezetője,

Katona Klaudia

vette át a Budapesten rendezett díjátadó gálán. A Szallas.hu mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár negyedik alkalommal adja át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait. A Szallas.hu jelenleg Magyarország legnagyobb szállásfoglaló oldala. Ma már öt kontinensen csaknem százezer hotel és szálláshely kínálatát közvetíti az utazni vágyóknak, így az oldalon publikált vendégértékelések óriási jelentőséggel bírnak. Az Elixír Hotel vezetősége azért is rendkívül büszke a díjra, mert annak odaítélésében az utazóknak illetve az oldal felhasználóinak véleménye, értékelése köszön vissza. A szálloda szeretné kihangsúlyozni a minőség fenntartásának és javításának fontosságát, amit semmi nem tükröz vissza pontosabban, mint a vendégek véleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.