Bulvár

Tűz ütött ki egy szegedi családi ház melléképületében

Tűz ütött ki egy szegedi családi ház melléképületében

2016. november 7., hétfő
Tűz ütött ki egy szegedi családi ház melléképületében

Tűz ütött ki egy szegedi családi ház melléképületében vasárnap, az ott tárolt lomok gyulladtak meg. A tűzben senki nem sérült meg.

Lomok kaptak lángra egy szegedi melléképületben vasárnap délután, a Téglagyári utcába riasztották a szegedi tűzoltókat. Az egységek egy vízsugárral fojtották el a lángokat, amelyek a főépületben nem okoztak károkat. Személyi sérülés nem történt. Egy épületet is veszélyeztetett egy nagyméretű fa, amely megdőlt vasárnap délután Hódmezővásárhelyen, a Nyárfa utcában. A város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel vágta ki a fa törzsét, megakadályozva ezzel, hogy az épületben további károk keletkezzenek. Melléképületre hasadt egy fűzfa pénteken délelőtt egy kiszombori családi ház udvarán. A nagy méretű ágak az ott élők biztonságát is veszélyeztette. A makói egységek motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a lehasadt ágakat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően senki sem sérült meg. Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy hódmezővásárhelyi családi házban pénteken este. A város hivatásos egységét riasztották a helyszínre. A tűzoltók műszerei is kimutatták a mérges gáz jelenlétét a helyiségekben. A gázszolgáltató szakemberei átvizsgálták a berendezéseket, az ott élők biztonsága érdekében az épületet átmenetileg kizárták a gázszolgáltatásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.