Bulvár

Tolvajokat keres a szegedi rendőrség

Tolvajokat keres a szegedi rendőrség

2016. november 11., péntek
Tolvajokat keres a szegedi rendőrség
szabadkai_ut_tolvaj

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik tulajdon elleni szabálysértések elkövetőinek azonosításához - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrse eljárást folytat ismeretlen tettesek ellen lopás szabálysértésének elkövetése miatt. Az egyik elkövető augusztus 12-én nem sokkal 12 óra után Szegeden, egy Szabadkai úti, a másik tettes augusztus 23-án 13 óra körül egy Londoni körúti üzletből lopott el kozmetikumokat. Az üzletek biztonsági kamerái felvételt készítettek a tolvajokról.

londoni_krt_tolvaj

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.