Bulvár

Teréz körúti robbantás: visszavonják a nyomravezetői díjat

Teréz körúti robbantás: visszavonják a nyomravezetői díjat

2016. november 8., kedd
Teréz körúti robbantás: visszavonják a nyomravezetői díjat

Visszavonja az országos rendőrfőkapitány a szeptemberi, Teréz körúti robbantás ügyében kitűzött nyomravezetői díjat - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

Az országos rendőrfőkapitány szeptember 25-én nettó tízmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel, amelyet ezúton visszavon - olvasható a közleményben.

Papp Károly

országos rendőrfőkapitány október 20-án, a gyanúsított elfogása után az MTI kérdésére elmondta: nem kell kifizetni a Teréz körúti robbantás ügyében kitűzött nyomravezetői díjat. Hangsúlyozta: klasszikus felderítő munka során jutottak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a gyanúsítotthoz. Hozzátette: amennyiben a főügyészség jelzi, hogy nem szükséges a nyomravezetői díj fenntartása, úgy azt vissza fogják vonni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.