Szegeden is elindul az Ezt válaszd!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

nagytotal1_edzes

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség (Csomszisz) több mint húsz éve szervez szabadidős eseményeket minden korosztály számára. Jelenleg közel 40 tagja van a szövetségnek (egyesületek, alapítványok, civil szervezetek, önkormányzatok), de taglétszáma folyamatosan bővül. A 2015 és 2016-os évben már több mint 20.000 embert mozgatott meg tagszervezetei által – futórendezvények, családi sportnapok – a Csomszisz Csongrád megyében.

Közel egy éve elindította az országban egyedülálló „Ezt válaszd!” programját azzal a céllal, hogy minél több embert, főként családokat mozgasson meg heti rendszerességgel az úgynevezett fitness tréninggel. Az „Ezt válaszd!” program ingyenes mindenki számára és olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek nemtől és kortól függetlenül mindenki által kivitelezhetőek. A saját testsúlyos gyakorlatokból álló tréningek lényege, hogy nem kell semmilyen eszköz az edzéshez, a mozogni vágyóknak csak magukat kell elhozni az edzésre és persze nem árt az elhatározás illetve a mozgás iránti vágy sem! A program keretén belül Hódmezővásárhelyen idén január óta minden vasárnap 17 órától Bagi Mátyás funkcionális tréner tart díjmentes edzést, melyeken hétről hétre több mint 100 ember mozog együtt rendszeresen.

A program népszerűségét és kiterjesztésének szükségességét mi sem bizonyítja jobban, hogy november 6-ától Szegeden is elindul az Ezt Válaszd! heti rendszerességgel! A Csomszisz minden vasárnap az SZTE Sportközpontjának tornatermében (Szeged, Hattyas sor 10.) 17 órától várja az ingyenes edzésre mindazokat, akik számára fontos a sport, a mozgás és, hogy egészségesen éljenek. A heti ingyenes edzések látványos eredményeket nem garantálnak önmagukban, viszont a sport megszerettetésére és arra, hogy ezenkívül is eljárjanak az emberek mozogni, kiváló lehetőségek. Tehát, Hódmezővásárhely után Szeged felkészül az Ezt Válaszd! ingyenes programra minden vasárnap 17 órakor!

Az Ezt válaszd! programokról további információ a honlapunkon (csomszisz.hu) és a Facebook oldalunkon (Fb/csomszisz) olvashatók.

Előző sztori

Bőnyi rendőrgyilkosság: a nemzetbiztonsági bizottság kivizsgálja Gyöngyösi Márton találkozóját

Következő sztori

Női kézilabda: átrohant a Fradi kettőn az SZKKSE + FOTÓK