Közélet

Számítógéppel támogatta a Csillag téri fiókkönyvtárat Kothencz János

Számítógéppel támogatta a Csillag téri fiókkönyvtárat Kothencz János

2016. november 23., szerda
Számítógéppel támogatta a Csillag téri fiókkönyvtárat Kothencz János
eszkozadomany03_gs

Egy új számítógéppel gazdagodott szerdán a Somogyi-könyvtár Csillag téri fiókkönyvtára a körzet képviselője, Kothencz János felajánlásából. Az új gépet már szolgálatba is állították a bibliotéka munkatársai.

Mivel az informatika elképesztő ütemben fejlődik, a Somogyi-könyvtár 13 fiókkönyvtára ünnepnapként tekint minden ilyen alkalmakra, boldogan fogad minden ilyen felajánlást - mondta

Palánkainé Sebők Zsuzsanna

igazgató utalva a hasznos és igencsak szükségszerű támogatásra, mely Tarján Fidesz-L.É.T.-es képviselőjétől,

Kothencz Jánostól

érkezett. A számítógépet szerdán kapta meg a könyvtár, rögtön a kicsomagolása után szolgálatba is állították a bibliotéka munkatársai. A Csillag téri fiókkönyvtár 16 ezres könyvállománnyal rendelkezik, s több mint ezer beiratkozott olvasót szolgál ki nap mint nap. Kothencz János kiemelte, Tarján kulturális centruma, a Csongor téri közösségi központ eleven együttműködést ápol a Somogyi-könyvtárral, s egyúttal alternatívát kínál azoknak a családoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tehetik meg, hogy egyéb kulturális programokra járjanak. A játszóház a legkisebbeknek, az irodalmi délután pedig az idősebbeknek szolgál kikapcsolódásul, de a tinédzserek is találnak magunknak őket érdeklő rendezvényeket. Úgy folytatta, a képviselői keretből jövőben is szeretné támogatni a Csillag téri fiókkönyvtárat. Emlékeztetett továbbá a kerületben történt fontos fejlesztésekre, így többek között a Sás utcai óvoda nyílászáróinak cseréjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.