Sport

Női labdarúgás: a Győr jelentette a végállomást a kupában a Szent Mihálynak + FOTÓK

Női labdarúgás: a Győr jelentette a végállomást a kupában a Szent Mihálynak + FOTÓK

2016. november 2., szerda
Női labdarúgás: a Győr jelentette a végállomást a kupában a Szent Mihálynak + FOTÓK
szent_mihaly-gyor022kf

Véget értek a Magyar Kupa küzdelmei a Szent Mihály számára: Cserenkó Szabolcs együttese az élvonalbeli Győrrel szemben maradt alul hazai környezetben, így kiesett a kupából.

Az élvonalban kilenc forduló után negyedik helyen álló ETO FC Győr ellen folytatta Magyar Kupa szereplését a Szent Mihály: a szegediek számára kellemetlen emlékű ellenfél volt a győri csapat, hiszen ellenük veszítette el korábban az osztályzót. Az NB I-es Rába-partiak hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, és már az ötödik percben megszerezték a vezetést, majd a szünetig ugyan kiegyenlített mérkőzést játszottak a felek, de a hajrában szerzett újabb góllal már nehéz volt a Szent Mihály helyzete a továbbjutást illetően. A fordulást követően negyed óra alatt még kétszer betaláltak a győriek, így ezzel el is döntötték a meccs sorsát: végül 6-0-ra nyert a Győr, és teljesen megérdemelten lépett tovább a következő fordulóban. A Szent Mihály legközelebb vasárnap 14 órakor a Sopront fogadja hazai pályán az NB II-ben.

Női labdarúgó Magyar Kupa, 4. forduló

Szent Mihály - ETO FC Győr 0-6 (0-2)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Kiss Anikó Tünde (Simonyi Sándor, Patyi Bettina).

Szent Mihály:

Schildkraut - Vass N., Harcel, Temesváry, Szántó (Papp D., 75'), Szalai, Guth, Horváth O. (Sávai - a szünetben), Cselenák, Koncz, Lévai.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs.

Győr:

Mészár - Fleck, Gődér, Kalmár, Fél, Dikanová, Öreg (Zemlényi - a szünetben), Sárosi, Süle (Szűcs L. - a szünetben), Dénes, Németh L. (Szőke Nagy, 70').

Vezetőedző:

Horváth István Tamás.

Gól:

Süle (5'), Németh L. (38'), Szűcs L (49'), Fleck (57'), Kalmár (67'), Szőke Nagy (87').

Sárga lap:

Guth (89'). Cserenkó Szabolcs:

"Lehetett volna több is, de sajnos előre játékban meg voltunk lőve, hiszen három játékosunk sem tudott ma játszani, tekintve, hogy hétközi meccs volt. Amit elterveztünk, az sikerült, a két csapat között van ekkora különbség, a lányok mindent megtettek és voltak jó periódusai a meccsnek számunkra. Mindkét félidő elején kaptunk egy-egy gólt, ami biztos, hogy rányomta a bélyegét a meccsre, egy edzésnek jó volt a mai meccs, nyilván tudjuk, hogy hol a helyünk. A vasárnapi meccsünk sokkal fontosabb lesz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.