Sport

Női kézilabda: a Fradi II. látogat pénteken Szegedre

Női kézilabda: a Fradi II. látogat pénteken Szegedre

2016. november 3., csütörtök
Női kézilabda: a Fradi II. látogat pénteken Szegedre
szkkse_kecskemet30_gs

Hatalmas bravúrt hajtott végre hét közben az SZKKSE női kézilabda csapata, ugyanis azt a Kisvárdát búcsúztatták a Magyar Kupától, akik jelenleg az első osztályban szerepelnek. A keddi döntetlennel bejutott a legjobb nyolc közé Bakó Botond csapata, sőt, a siker lendületet adhat a lányoknak az FTC második csapata elleni, péntek esti bajnokira is.

A PC Trade Szeged KKSE a női kézilabda NB1/B előző fordulójában Hajdúnánáson aratott hat gólos győzelmet és jelenleg a második helyen áll a tabellán hat lejátszott mérkőzés után. Egyetlen vereségét a jelenlegi listavezető Kecskemét ellen szenvedte el hazai pályán, egy meglehetősen gólszegény mérkőzésen. A csapat októberben rózsaszín mezben játszott, kivéve ezzel a részét a mellrák ellenes kampányból, amihez a klub kezdeményezésére többen is csatlakoztak.

Online

Pénteken 18.00-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a PC Trade Szeged KKSE - FTC II. NB I/B-s mérkőzésről. Hajrá, Szeged!

Az SZKKSE következő ellenfele a Ferencváros második csapata lesz, akik eddig vegyes eredményeket értek el a bajnokságban, két győzelem és egy döntetlen mellett már három vereséget is elszenvedtek, de az előző fordulóban a Hódmezővásárhely ellen gyűjtötték be a két pontot hazai környezetben. Ezzel együtt a bravúros kupa továbbjutás nagy lendületet adhat a szegedi lányoknak, akikkel Bakó Botond is nagyon elégedett volt a siker után. Elsősorban a csapat tartását és hitét emelte ki a Kisvárda elleni továbbjutást követően, valamint azt hogy hogy felszabadultan és bátran mertek játszani a papíron esélyesebb alakulat ellen. Minden adott tehát ahhoz, hogy a jó formát tovább nyújtsák a lányok és újabb sikert arassanak a bajnokságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.