Sport

Női futsal: negyedik vereségét szenvedte el a Szent Mihály + FOTÓK

Női futsal: negyedik vereségét szenvedte el a Szent Mihály + FOTÓK

2016. november 21., hétfő
Női futsal: negyedik vereségét szenvedte el a Szent Mihály + FOTÓK
sztentmihaly_boszormeny28_gs

Nem tudta átmenteni múlt heti, jó formáját a Hajdúböszörmény fakója ellen a Szent Mihály, amelynek erejéből csak szépítésre futotta.

A múlt heti, magabiztos győzelem után egy nehezebb feladat előtt állt a Szent Mihály az élvonalbeli Hajdúböszörmény második számú csapata ellen. Az első 20 perc felét követően szerezték meg a vezetést a vendégek, de a játék alapján bizakodhatott Hódi Zsuzsanna együttese azt illetően, hogy legalább egy pontot itthon tud tartani. Azonban a második félidő is hasonlóképp alakult: ismét a játékrész közepén talált be a Hajdúböszörmény, a kétgólos hátrány pedig már soknak bizonyult, így ezúttal pont nélkül maradtak a szentmihályiak. Ezzel a negyedik helyről várhatják a folytatást Géczi Bettináék, akik legközelebb vasárnap egy újabb fakóval, a Berettyóújfalu második csapatával játszanak idegenben.

Női futsal NB II Keleti csoport, 8. forduló

Szent Mihály - Hajdúböszörményi TE II. 1-2 (0-1)

Deszk, vezette: Juhász Mihály, Burzon Márk (Szarvas Szabolcs).

Szent Mihály:

Horváth M. - Géczi, Szalai, Varga Zs., Fehér. Csere: Sasvári, Frankó, Szabó E., Lovászi, Harcel, Börcsök, Koncz, Vass N., Redetzky.

Vezetőedző:

Hódi Zsuzsanna.

HTE II.:

Czégény - Bölömi, Mogyorósi, Nagy A., Quirikó. Csere: Pálóczi, Nagy M., Sipos, Balla, Mága, Malachovszky.

Gól:

Szalai (39') ill. Mága (11'), Nagy A. (29').

Sárga lap:

Sipos (16').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.