Sport

Kézilabda: kiválóan védekezett Balmazújvárosban az SZKKSE

Kézilabda: kiválóan védekezett Balmazújvárosban az SZKKSE

2016. november 15., kedd
Kézilabda: kiválóan védekezett Balmazújvárosban az SZKKSE
szkkse-ftc004kf

Mindössze 13 gólt kapott a balmazújvárosi bajnokiján a PC Trade Szeged KKSE, amely magabiztosan nyerte meg a találkozót.

Fásultan kezdett ugyan a PC Trade Szeged KKSE Balmazújvárosban, nem is záporoztak a gólok a találkozó elején, így 9-9-es döntetlennel fordultak a felek. A második félidőre már összeállt a szegediek játéka, mindössze négyszer rezdült meg a Tisza-parti csapat hálója, amely támadásban is pontosabb volt, így végül tízzel tudott nyerni idegenben. A PC Trade Szeged KKSE a Magyar Kupában is érdekelt: mint az a keddi sorsoláson kiderült, a gárda az NB I-es Érddel játszik majd a négy közé kerülésért az újszegedi sportcsarnokban január negyedikén. Bakó Botond tanítványaira a következő fordulóban városi rangadó vár, hiszen a KSZSE-t fogadják majd Kiskundorozsmán.

Női kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 8. forduló

NKK Balmazújváros - PC Trade Szeged KKSE 13-23 (9-9)

Balmazújváros, Kőnig Rendezvényközpont. Vezette: Ónodi Erika, Sztrakovics Barbara.

PC Trade Szeged KKSE:

DOBÓ - SZEPESI 7, Barna 2/1, Aron 3, Mikó, Valovics 2, Lovistyék 3. Csere: Dömény-Veress (kapus), Homoki 1, Berta 1, Bárány 1, Kaposvári, Kuti 1, Zsilák 2, Szabó, Hanczvikkel.

Vezetőedző:

Bakó Botond. Bakó Botond:

"Hosszú utazás és várakozás után lassan vettük fel a mérkőzés ritmusát, támadásban statikusak és pontatlanok voltunk.Második félidőben a 4 kapott gól önmagáért beszél, sok sáncolás, labdaszerzés és kiváló kapusteljesítmény volt, melynek köszönhetően végül magabiztos győzelem lett."

(szegedkkse.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.