Sport

Kézilabda: döntetlent játszott Ózdon a ContiTech FKSE-Algyő

Kézilabda: döntetlent játszott Ózdon a ContiTech FKSE-Algyő

2016. november 13., vasárnap
Kézilabda: döntetlent játszott Ózdon a ContiTech FKSE-Algyő
fksealgyo

Félidőben még négy góllal vezetett az FKSE az Ózd vendégeként a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának nyolcadik fordulójában, de végül be kellett érniük egy szerzett ponttal.

Magabiztosan kezdte az összecsapást az Algyő, az első félidőben folyamatosan vezetve a szünetre négy gólos, 19-15-ös előnnyel vonulhatott a Csongrád megyei csapat. A második játékrész elején két kiállítás visszavetette a gárda lendületét, olyannyira, hogy az Ózd át is vette a vezetést egy 5-0-ás szériával. Innentől kezdve fej-fej mellett haladt a két alakulat, hol a hazaiak vezettek, hol a vendégek. Végül az FKSE-nek kellett az egy pontért támadnia, ugyanis az 59. percben 29-28-ra vezetett a hazai csapat, de az utolsó pillanatokban

Velky Péter

góljával egyenlített az Algyő, ezzel pedig egy pontot megmentett. A nyáron igazolt egykori válogatott Herbert Gábor először léphetett pályára algyői színekben és bemutatkozott a csapat új játékosa is, a Békéstől érkező, huszonkét éves

Horváczki Márió

.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 8. forduló

ÓAM Ózdi KC-ContiTech FKSE-Algyő 29-29 (15-19)

Ózd 300 néző, vezette: Nagy, Túróczy.

FKSE:

Kiss O.- Béleczki 1, SIMON 9, Vadkerti 3, Gazsó, Valaczkai 3, VELKY 3/1. Csere: Gera (kapus) Ambrus 1, Raffai, HORVÁCZKI 3, KOCSIS 6/5, Herbert, Teimel, Tóth, Varga.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítások:

6 ill. 12 perc.

Hétméteresek:

0 ill. 8/6. Dankó Ervin:

"Csak a pozitívumokat keresem a mérkőzésben, nyertünk egy pontot. Mindenki sokat játszott, s a végén a csapat szíve a helyén volt. A negatívumokat majd az edzésen."

A juniorok mérkőzésén

ÓAM Ózdi KC-ContiTech FKSE-Algyő 31-42 (12-22)

Gólszerzők:

Engi 10/2, Petrás 8, Kocsárdi 8/1, Szécsi 7, Miklós és Szőnyi 4-4, Teimel 1.

Edző:

Prislinger Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.