Sport

Karate: eredményes hétvégén van túl a Bodor Karate és Rekreációs KHSE csapata

Karate: eredményes hétvégén van túl a Bodor Karate és Rekreációs KHSE csapata

2016. november 29., kedd
Karate: eredményes hétvégén van túl a Bodor Karate és Rekreációs KHSE csapata
Csenge

Két versenyen is részt vettek a Bodor Karate és Rekreációs KHSE versenyzői a hétvégén, szombaton Szegeden, vasárnap Szigetszentmiklóson léptek tatamira az egyesület sportolói.

Eredményes hétvégén van túl a Bodor Karate és Rekreációs KHSE csapata. Szombaton Szegeden rendezték meg a 9. Advent Karate Kupát, ahol nagyon jó eredményeket szereztek az egyesület fiatal versenyzői, három arany mellett egy ezüstöt és két bronzot szereztek. Vasárnap Szigetszentmiklóson rendezték meg a 23. Hungarian Tatami Karate Kupát, ahol szintén tatamira léptek a Bodor Karate és Rekreációs KHSE versenyzői. A versenyre összesen 760 versenyző nevezése érkezett be 41 magyar és 35 külföldi klubból, a nemzetközi megmérettetésen 13 ország képviselői vettek részt. Érkeztek versenyzők Fehéroroszországból, Bosznia és Hercegovinából, Csehországból, Grúziából, Görögországból, Horvátországból, Oroszországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Szlovéniából, Ukrajnából és természetesen a házigazda magyarok is képviseltették magukat. Séllei Csenge a 8-9 évesek közötti +27 kilogrammos kategóriában és a 10-11 évesek -38 kilogrammos kategóriájában is harmadik helyet ért el. Roka Dario, a 10-11 évesek negyven kilogramm alatti kategóriájában a döntőben egy hajszállal maradt alul orosz ellenfelével szemben, így második helyen zárta a viadalt. A versenyzőket Bodor Gábor, Bodor Ádám és Kiss Péter Tamás készítette fel a versenyre.

Eredmények:

9. Advent karate kupa

Kazi Krisztián

6-7 éves formagyakorlat: 1. hely, küzdelem 3. hely

Molnár-Nagy Áron

6-7 évesek formagyakorlat: 3. hely, küzdelem: 1. hely

Roka Dario

10-11 évesek küzdelem: 1. hely

Hajagos Norbert

14-16 évesek formagyakorlat: 2. hely, küzdelem 4. hely

23. Hungarian Tatami Karate Kupa

Séllei Csenge

8-9 évesek +27 kg, 10-11 évesek -38 kg küzdelemben egyaránt 3. hely

Roka Dario

10-11 évesek -40 kg 2. hely

Adrián Hegedűs

14-15 évesek cadet küzdelem 5. hely Bodor Gábor:

"Fantasztikus eredményt nyújtott mind a két versenyen a kis delegációnk. Idén még van egy versenyünk december 10-én Budaörsön, amelyre folytatjuk a felkészülést."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.