Sport

Floorball: vereséget szenvedett a Szegedi FE a Magyar Kupában

Floorball: vereséget szenvedett a Szegedi FE a Magyar Kupában

2016. november 20., vasárnap
Floorball: vereséget szenvedett a Szegedi FE a Magyar Kupában
floorball_mj73

A volt OB I-es játékosokat is a soraiban tudó Dunai Krokodilok "B" csapata ellen nem sok sansza volt a tartalékos szegedieknek.

A Dunai Krokodilok "B" csapatával mérkőzött meg Érden a Magyar Kupában a Szegedi FE floorball csapata. A szegediek mindössze két cserébel tudtak elutazni az idegenbeli mérkőzésre és ez rá is nyomta a bélyegét a csapat teljesítményére. Az ellenfél az idei szezonban az OB III-as bajnokságban szerepel ugyan, de sok rutinos játékos erősíti a keretüket, akik korábban az első osztályban is megfordultak. Bár az első találatot a Szeged szerezte, azonban hamar világossá vált, hogy a jobb erőket képviselő hazaiak ellen csak a tisztes helytállásban reménykedhetnek a vendégek, az első harmad végén 3-1-re vezetett a Dunai Krokodilok "B" csapata. A második játékrész igazi gólparádét hozott, a hazaiak pedig tovább növelték előnyüket, 40 percnyi játék után 11-5-öt mutatott az eredményjelző. A folytatásban már csak két újabb gól született, mindkettőt a Dunai Krokodilok szerezték, így a végére nyolcgólos különbség alakult ki a csapatok között. A Szegedi FE ezzel búcsúzott a Magyar Kupától. A következő mérkőzését november 27-én, vasárnap a Veszprém ellen játssza a bajnokságban a Szeged.

Férfi floorball Magyar Kupa

Dunai Krokodilok "B" - Szegedi FE 13 - 5 (3-1; 8-4; 2-0)

Szegedi pontszerzők:

Bozsó (1+1); Csordás (1+0); Feil (0+1); Keszthelyi (1+1); Marosi (0+1); Papp Z. (1+0); Papdi (1+0).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.