Vélemény

Csúri Ákos a Blogstaron: Katasztrófák napjai

Csúri Ákos a Blogstaron: Katasztrófák napjai

2016. november 6., vasárnap
Csúri Ákos a Blogstaron: Katasztrófák napjai
14783545732884410_original

Lenin, Berija, Hillary és Donald, Renzi - katasztrófákra hívja fel a figyelmet a Blogstar.hu-n Csúri Ákos.

Persze, tudom, az igazi katasztrófa most Olaszországban van. De nem csak a borzalmas, pusztító földrengés miatt. Hanem éppenséggel a Nagy Háború (I. világháború) halottaiért és árváiért tartandó, de végül is elmaradó vicenzai mise miatt. Noha, minden esztendőben november negyedikét az ő emléküknek szentelik, idén ez már nem megy. Miért? A plakáton ez olvasható: „A muzulmánokra való tekintettel elmarad”... Bravó

Renzi

! Ám katasztrófára emlékezünk november 7-én is. A Nagy Október Katasztrófára.

Vlagyimir Iljics Uljanov

(Lenin) és tömeggyilkos társai (

Sztálintól Buharinon

át

Berijáig

) 99 éve az emberiség valaha volt legtöbb halálos áldozatát (egyes források szerint 100 millió) követelő eszement ideológiába burkolt terrort (kommunizmus, világ proletárjai, meg forradalom, mensevik, meg bolsevik, meg emberarcú szocializmus) „tüzelték ki” – képletesen – az Auróráról. Ez a katasztrófa sok honfitársunk fejében máig ható sérülést okozott… És végül egy megkerülhetetlen keddi katasztrófa. A világ jelenleg kétségkívül legerősebb és legbefolyásosabb, kontinensnyi országa elnököt választ november 8-án. Két abszolúte sz.r jelölt közül.

Trump

utálja az elitet – de majd elitként kell viselkednie.

Clintonné

meg többet szerepel lassan bűnügyi és egészségügyi hírek között, mint

Monica Lewinsky

kék ruhája Bill DNS-ével a korabeli bulvárban… Szép, új világ elé nézünk! Lenin, Berija, Hillary és Donald. Meg a nagy befogadó, idióta Renzi. Miközben Campi di Norcia-ban összedőlt a San Salvatore templom. Felbecsülhetetlen szakrális és művészettörténeti jelentőségével. Ez a valódi katasztrófa. De erre már a hírforgatagban nem marad erőnk.

Forrás: atlagpolgar.blogstar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.