Közélet

Volt pörkölt, nincs pörkölt – Nyakukon maradt pörköltjegy miatt panaszkodnak a kisnyugdíjasok

Volt pörkölt, nincs pörkölt – Nyakukon maradt pörköltjegy miatt panaszkodnak a kisnyugdíjasok

2016. október 11., kedd
Volt pörkölt, nincs pörkölt – Nyakukon maradt pörköltjegy miatt panaszkodnak a kisnyugdíjasok
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nem kapták vissza a pörköltjegy árát, miután kiürült a kondér Ménesi családi napján – panaszolták olvasóink. A SZEGEDma megkereste a képviselőt, aki tagadott, s azt ígérte, mindenkinek visszaadja a pénzt, aki hozzá fordul.

Olvasónk a házában élő nyugdíjasok nevében kereste meg lapunkat.

Ménesi Imre

MSZP-s képviselő rókusi családi napjára vásároltak maguknak pörköltjegyet idős szomszédjai. Elmondta, volt, aki egy héttel korábban, más csak aznap reggel vásárolt utalványt. Az ételosztás a hirdetmény szerint déltől fél 2-ig tartott, de a tervezettnél hamarabb elfogyott az étel. Levélírónk nem tartja korrekt magatartásnak, hogy még akkor is adták el a jegyeket, amikor már valószínűsíthető volt, hogy nem tudnak elég adagot főzni. A rendezvényről az önkormányzat lapja, a Szeged.hu is beszámolt, a pörkölt és Ménesi Imre mellett kiemelik

Szabó Sándor

MSZP-s országgyűlési képviselő jelenlétét. „Volt olyan idős ember, aki megkereste azt, akitől vette a jegyet, hogy visszaadják a pénzét legalább, azonban azt a választ kapta, hamarabb kellett volna menni, majd nevetett” – írta olvasónk. Összesen 11 jegyet látott szomszédjainál levélírónk, aki a SZEGEDma segítségét kérte, hogy visszaszerezhessék a pénzüket azok a nyugdíjasok, akik számára ez a 400 forint is szükséges a megélhetéshez. „Igaz, hogy szép idő lett szombatra, s többen jöttek ki, mint számítottunk rá” – nyilatkozta Ménesi Imre megkeresésünkre. A szocialista képviselő azonban tagadta, hogy bárkinek is nem adták volna vissza a pörköltjegy árát. Úgy emlékezett rá, hogy már a helyszínen visszafizette 15 embernek a pörkölt árát, s ezt senkitől nem tagadta meg. Azt javasolta, keressék mobiltelefonon, s azonnal eljuttatja a hiányzó összeget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.