Bulvár

Vádat emeltek a volt barátnőjét zaklató mártélyi férfivel szemben

Vádat emeltek a volt barátnőjét zaklató mártélyi férfivel szemben

2016. október 20., csütörtök
Vádat emeltek a volt barátnőjét zaklató mártélyi férfivel szemben

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a mártélyi férfivel szemben, aki tavaly ősszel több száz alkalommal telefonhívásokkal illetve személyesen is zaklatta volt barátnőjét.

A vádirat szerint a férfi, mivel nem tudott belenyugodni abba, hogy sértett a kapcsolatot vele megszakította, 2015. szeptember közepétől az év végéig napi rendszerességgel hívogatta telefonon volt barátnőjét azért, hogy sértettet tartósan háborgatva magánéletébe, mindennapjaiba beleavatkozzon, vele a kapcsolatot felvegye - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. A hívásokat egy napon belül is többször, váltakozó időpontokban, több telefonszámról kezdeményezte vádlott. Vádlott a vádirat szerint több, mint 300 alkalommal hívta sértettet fenti időszakban. Mindezeken túlmenően vádlott 2016. januárjának elején megjelent sértett és élettársa hódmezővásárhelyi házánál, majd mindkettőjüket megfenyegette azzal, hogy „megöli őket és amúgy is halott emberek”. Sértettek magánindítványt terjesztettek elő vádlott felelősségre vonására. A járási ügyészség vádlottat személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével, továbbá volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.