Bulvár

Szén-monoxid-mérgezés történt Sándorfalván, négyen megsérültek

Szén-monoxid-mérgezés történt Sándorfalván, négyen megsérültek

2016. október 10., hétfő
Szén-monoxid-mérgezés történt Sándorfalván, négyen megsérültek

A mentőszolgálat egy kisgyermeket súlyos sérülésekkel szállított kórházba. A házban nem volt szén-monoxid-érzékelő - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Melléképületre dőlt egy nagy méretű fa pénteken délután Hódmezővásárhelyen. A város tűzoltói motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a műszaki mentést. Személyi sérülés nem történt. Két ember megsérült abban a balesetben, amely szombaton kora délután történt a 43-as számú főúton, Makó és Apátfalva között. Egy személyautó lesodródott az útról, majd felborult. A makói tűzoltók érkeztek a helyszínre, majd áramtalanították a járművet. Négy ember szenvedett szén-monoxid-mérgezést vasárnap este egy sándorfalvi családi házban. A riasztást követően a sándorfalvi önkéntes és a szegedi hivatásos egységek érkeztek a helyszínre. A műszerek a ház több helyiségében is kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét. A méréseket követően két tűzoltó légzőkészülékben vizsgálta át a szobákat, majd átszellőztették az egész épületet. A mentőszolgálat a családtagok közül egy kisgyermeket a mérgezés súlyos tüneteivel szállított kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.