Közélet

Őszi komposzt-nyereményjátékot hirdetett a környzetgazdálkodás

Őszi komposzt-nyereményjátékot hirdetett a környzetgazdálkodás

2016. október 18., kedd
Őszi komposzt-nyereményjátékot hirdetett a környzetgazdálkodás
komposzt_biohulladek

Háromszor egy tonna komposztot sorsol ki a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Facebook-követői között. Akik gyönyörű virágoskerttel szeretnék lenyűgözni szomszédaikat, vagy egyszerűen csak élvezni szeretnék a csodaszép növények tompáját, nincs más dolguk, mint hogy helyes választ adjanak egyetlen kérdésre.

Őszi komposzt-nyereményjátékot hirdetett a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. növényvédő és növényszerető Facebook közössége számára. A nyeremény nem más, mint háromszor egy tonna komposzt, a növények kedvenc termőföldjéért egészen november 14-ig játszhatnak; a környezetgazdálkodási cég három nyertest hirdet. A játékosoknak egy igazán egyszerű kérdésre kell válaszolniuk a komposztálással kapcsolatban, a részleteket a cég

Facebook-oldalán találhatják

. A háromszor egy tonna komposzt sorsolására, vagyis az eredményhirdetésre november 21-én kerül sor, a nyereményt pedig a gazdasági társaság Sándorfalvi úti telephelyén vehetik át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.