Bulvár

Labdarúgó tornát rendeztek cseh, lengyel és magyar rendőrökkel + VIDEÓ

Labdarúgó tornát rendeztek cseh, lengyel és magyar rendőrökkel + VIDEÓ

2016. október 10., hétfő
Labdarúgó tornát rendeztek cseh, lengyel és magyar rendőrökkel + VIDEÓ
v4_hatarrendesz_labdarugo_torna

Bács-Kiskun megyei sikerrel zárult a cseh, lengyel és magyar határrendészek részvételével, első alkalommal, Szegeden megrendezett kispályás labdarúgó-bajnokság - írja a police.hu.

Összesen három pályán indult útjára a labda október 9-én délelőtt a szegedi Dózsa Sportpályán, ahol a V4 tagállamok határrendészeti együttműködése keretében Magyarország déli határán szolgálatot teljesítő rendőrök mérték össze futballtudásukat. A rendőrökből és határrendészekből álló csapatok részvételével megrendezett bajnokságon Magyarországot egy Bács-Kiskun megyei és egy Csongrád megyei együttes képviselte. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán 15 találkozó után hirdettek győztest a szervezők. A csapatokat jeles szurkolók buzdították, a helyszínen jelen volt Dr. Karol Biernacki, tiszteletbeli lengyel konzul, aki a kezdőrúgást Dr. Lukács János r. dandártábornokkal, Csongrád megye rendőrfőkapitányával közösen végezte el. A szurkolók közt ott volt még Csehország budapesti nagykövete, Juraj Chmiel is, aki az eredményhirdetéskor a főkapitánnyal együtt adta át a díjakat. A végletekig kiélezett, de sportszerű küzdelemben az első helyet a cseh határrendészek és a Bács-Kiskun megyei rendőrök között kialakult pontegyenlőség miatt az egymás elleni eredmény döntötte el a magyar csapat javára. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Csongrád megyei egyenruhások állhattak fel. http://www.youtube.com/watch?v=bzkPjRVPQTg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.