Sport

Labdarúgás: otthonában fogadhatja a Videotont a Makó

Labdarúgás: otthonában fogadhatja a Videotont a Makó

2016. október 19., szerda
Labdarúgás: otthonában fogadhatja a Videotont a Makó
mako_asotthalom02_gs

Jövő szerdán az NB I tavalyi ezüstérmese, a Videoton FC ellen játszik kupamérkőzést a Makói FC: mint azt a klub elnöke portálunknak megerősítette: otthonában játszhat a patinás csapat ellenében a hagymavárosi alakulat.

"Ülőhellyel nem tudjuk várni a szurkolókat, hiszen a lelátót újjáépítik, a rendezői létszámot kell megemelnünk. Tekintve, hogy hétköznap és korán kezdődik majd a meccs, így nehéz megtippelni, hogy mennyien jönnek majd ki a meccsre" - fogalmazott portálunknak az október 26-i találkozóval kapcsolatban

Karsai Tibor

, a Makói FC elnöke, aki így megerősítette: saját pályáján fogadhatja majd az NB I jelenlegi harmadik helyezettjét a makói gárda, amelynek bajnoki meccseire a lelátó elkészültéig ingyen mehetnek be a szurkolók, a Videoton elleni kupameccsre pedig a jegyek egységesen 500 forintba kerülnek majd, a 14 éven aluliak pedig ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. A hagymavárosi klub elnöke hozzátette, várhatóan a székesfehérvári drukkerek nem olyan számban érkeznek majd Makóra, ami nehezíteni a találkozó megrendezését: legutóbb, a pécsi kupamérkőzésen mintegy 30 drukker kísérte el a Videotont, ennél nagyobb létszám Makón sem várható. Az még nem dőlt el, hogy a Videoton csak a meccs napján, vagy már korábban megérkezik a városba: az viszont már biztos, hogy a Makó sötét, a fehérváriak viszont fehér szerelésben lépnek majd pályára. "Nekünk sikerült idáig eljutnunk, a továbbiakhoz egy NB III-as csapat ellen bármi megtörténhetett volna, az NB II-es csapat ellen egy nagy szerencse, egy ilyen kaliberű ellenféllel szemben a csoda kellene, így a realitás talaján kell maradnunk, a célunk a szerdai találkozón a tisztes helytállás lesz" - mondta Karsai Tibor, aki kitért rá: amennyiben nagyon felázna a napokban a centerpálya, akkor hétvégén a kímélésre való tekintettel a műfüves pályán fogadnák az Algyőt a szombati bajnokin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.