Sport

Kézilabda: legyőzte mumusát az Algyő

Kézilabda: legyőzte mumusát az Algyő

2016. október 24., hétfő
Kézilabda: legyőzte mumusát az Algyő
kezilabda_szs

Nehezen indult a ContiTech FKSE Algyő számára a Törökszentmiklósi KE elleni mérkőzés, de Dankó Ervin tanítványai ledolgozták hatgólos hátrányukat, és továbbra is hibátlan mérleggel állnak a bajnokságban.

Tavaly márciusban nyerni tudott a Törökszentmiklósi KE az algyői csarnokban, amely most is alaposan megnehezítette az Algyő dolgát. 4-2-t követően előbb fordítottak a vendégek, majd folyamatosan növelték előnyüket, volt, hogy hat góllal is vezettek. (9-15) Nem működött jól az Algyő védekezése, a kapuban sem sikerült bravúrokat hozni, így néggyel vezetett a Törökszentmiklós a szünetben. A szünet után

Kiss Olivér

elkapta a fonalat a kapuban, és a nyitott védekezés már zavart okozott a vendégek játékában, így folyamatosan faragta hátrányát az Algyő, így negyed óra után már

Dankó Ervin

tanítványai vezettek. (23-22) Innen már nem adta ki a kezéből a meccset az Algyő, amely megszenvedett, de legyőzte a Törökszentmiklósi KE-t, így hetedik sikerét aratta a bajnokságban, a következő fordulóban pedig egy igazi rangadó vár rá, amikor a Ferencvárost fogadja hazai pályán.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 7. forduló

ContiTech FKSE-Algyő- Törökszentmiklósi KE 32-28 (13-17)

Algyő 200 néző, vezette: B.Pech Katalin, Vágvölgyi Mária.

FKSE-Algyő:

Kiss O.- TEIMEL 7, Simon 3, VADKERTI, Gazsó 1, Valaczkai 1, VELKY 7/3. Csere: Gera (kapus), RAFFAI 3, Ambrus 2, DÖME 5, Béleczki 1, Kocsis 2/2.

Edző:

Dankó Ervin.

A vendégek legjobb lövői:

Csuka, Forgács és Hajdú 6-6.

Kiállítások:

6 ill. 10 perc.

Hétméteresek:

6/5 ill. 1/0. Dankó Ervin:

"Úgy tűnik a TKE lassan a mumusunk lesz. Az első félidőben nem találtuk a védekezésünket, nagyon sok gólt kaptunk. A fordulás után visszatértünk az öt-egyes formációhoz és lassan felőröltük a kiválóan játszó vendégeket. Kovács Robi rendesen leamortizálta a szélsőinket, ilyen teljesítmény kevés lenne a Fradi ellen, de biztos vagyok benne, hogy nem így fogunk játszani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.