Sport

Kézilabda: kiütötte a Komlót a MOL-Pick Szeged + FOTÓK

Kézilabda: kiütötte a Komlót a MOL-Pick Szeged + FOTÓK

2016. október 11., kedd
Kézilabda: kiütötte a Komlót a MOL-Pick Szeged + FOTÓK
pick-komlo006kf

Húszgólos győzelmet aratott a MOL-Pick Szeged a Komló ellenében: Juan Carlos Pastor együttesében Thiagus Petrus 10 gólig jutott.

A MOL-Pick Szegedre a vasárnapi, Kielce elleni Bajnokok Ligája mérkőzést követően kedden a sereghajtó Komló várt hazai pályán:

Juan Carlos Pastor

ezúttal

Jonas Källmannak

adott pihenőt a keret tagjai közül, valamint nem volt ott a csapatban a lengyelek ellen orrtörést szenvedett

Sergei Gorbok

. Az első negyed óra szoros meccset hozott, majd a tizenötödik perctől tudott először két góllal vezetni a Pick

Mario Sostaric

találatát követően, így 7-5 után 8-6-ra is vezettek a szegediek. Ezt követően zsinórban ötször találtak be Zubai Szabolcsék, a szünet előtti bő tíz percben mindössze egyetlen gólt tudott szerezni a Komló. A fordulást követően hamar meglett a "tízközte", a Pick pedig nem vett vissza a tempóból, és többek között a brazil

Thiagus Petrus

tíz találatának is köszönhetően három perccel a meccs vége előtt már húsz góllal vezetett a Pick Szeged, amely az esélyeknek megfelelően nagyon könnyedén aratott sikert, és ezzel a magabiztos győzelemmel készült a vasárnapi, Vardar Szkopje elleni idegenbeli BL-mérkőzésre.

Férfi kézilabda NB I, 6. forduló

MOL-Pick Szeged - Sport36 Komló 36-16 (13-7)

Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Altmár Kristóf, Horváth Márton.

MOL-Pick Szeged:

Sierra - Sostaric 5, Blazevic, T. Petrus 10, Zubai 2, Obranovic, Bóka 2/1. Csere: Sego (kapus), Balogh 1, Skube 1, Bánhidi 4, Bodó 4, Buntic 2, P. Rodríguez 4/1, Fekete 1.

Vezetőedző:

Juan Carlos Pastor

Komló:

Granic - Gebhardt 1, Kékesi, Szöllősi Be. 2, Trkulja 2, Jerkovic 1, Markovic 2. Csere: Selymes (kapus), Pethő 1, Sebestyén 2, Laufer 1, Márton, Marcsek, Sunajko 1, Wéber 1.

Vezetőedző:

Kilvinger Bálint.

Hétméteresek:

3/2 ill. -.

Kiállítás:

6 perc ill. 2 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.