Bulvár

Idős asszonyt fosztottak ki Csanádpalotán

Idős asszonyt fosztottak ki Csanádpalotán

2016. október 26., szerda
Idős asszonyt fosztottak ki Csanádpalotán

A Makói Rendőrkapitányság vádemelést javasol két csanádpalotai fiatallal szemben, akik egy idős nő kerékpárja kosarából kivették a sértett táskáját.

Az idős asszony Csanádpalotán, a járdán tolta kerékpárját 2016. augusztus 20-án 11 óra körül. A két gyanúsított a sértett mellé lépett, akinek kézitáskáját kivették biciklijének kosarából, majd elfutottak - írja a police.hu. A bejelentést követő néhány órán belül a makói nyomozók megállapították, hogy a kifosztás bűntettének elkövetésével két csanádpalotai fiatal gyanúsítható megalapozottan. Őket a rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőktől a táskát, a benne lévő készpénzzel és tárgyakkal lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak. A Makói Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait a terheltekkel szembeni vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.