Sport

Futsal: könnyed sikert aratott az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

Futsal: könnyed sikert aratott az SZTE EHÖK SE + FOTÓK

2016. október 24., hétfő
Futsal: könnyed sikert aratott az SZTE EHÖK SE + FOTÓK
szte_ehok-reac006kf

Magabiztos győzelmet aratott az SZTE EHÖK SE a Rákospalotai Reactor elleni hétfő esti mérkőzésen: a szegediek egy tucatig meg sem álltak.

A bajnokságban még nyeretlen, mind az öt meccsét elvesztő Rákospalotai Reactor ellen folytatta szereplését az SZTE EHÖK SE hétfőn az újszegedi sportcsarnokban. Aktívabban kezdett az SZTE EHÖK SE, amely a negyedik percben szerezte meg a vezetést:

Rutai Balázs

kissé éles szögből, jobbról lőtt a bal alsóba, majd egy perccel később egy szépen kijátszott akció végén

Popovics Marcell

varrta a labdát a léc alá, megduplázva ezzel a szegedi előnyt. Gyorsan jött a harmadik is, egy három az egy elleni szituáció végén

Hauk Martin

passzolt Iglói kapujába. A folytatásban sem lassítottak a szegediek, akik sorra dolgozták ki a ziccereket, majd 6-0-t követően

Kapcsos József

szerezte meg a vendégek szépítő gólját, a szünetben így öttel vezetett Brinszky Adrián együttese. A fordulás után is maradt a Szeged domináns játéka, de nyolc percig várni kellett az újabb gólra: Hauk Martin tudott befordulni védője mellett, és mattolta Kühár Zsoltot. Az SZTE EHÖK SE számtalan helyzetet teremtett, de csak ezek töredékét használta ki ma – igaz, mindezzel együtt is roppant sima győzelmet aratott. Dürgő Péterék a következő fordulóban október 31-én a Vác vendégei lesznek.

Férfi futsal NB II Közép-keleti csoport, 6. forduló

SZTE EHÖK SE – Rákospalotai Reactor 12 - 2 (6-1)

Szeged, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: ifj. Hartung Vilmos, Szabó Péter (Márkus András).

SZTE EHÖK:

Vasas - Rutai, Popovics, Csamangó, Dürgő. Csere: Szabó M. (kapus), Hauk, Kántor, Brinszky.

Játékos-edző:

Brinszky Adrián.

REAC:

Kühár - Kapcsos, Simó, Zsigmond, Bognár. Csere: Iglói (kapus), Haas, Monoki, Kelemen, Mészáros, Kiszely, Szép.

Vezetőedző:

Urbán Flórián.

Gól:

Rutai (4', 15', 30', 34'), Popovics (5', 33'), Hauk (9', 28', 38'), Bognár (17', öngól), Brinszky (17', 39'). ill. Kapcsos (19'), Bognár (38').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.