Bulvár

Frappáns cetlivel hirdetnek ingatlant Szegeden

Frappáns cetlivel hirdetnek ingatlant Szegeden

2016. október 17., hétfő
Frappáns cetlivel hirdetnek ingatlant Szegeden
pesticetli

A diákoknak ingyen sört, a nyugdíjasoknak közeli hentesboltot ajánl csirkefarháttal a lakáseladó. Ötletes hirdetést találtunk az interneten.

A Pesti Cetli Facebook-oldal talált rá arra az ingatlanhirdetésre, amely profi marketingeshez méltóan célozta meg a szóba jöhető vásárlók igényeit. A Szent István téren látható hirdetés megalkotója semmit nem bízott a véletlenre, a diákok este 11-ig hívhatják a megadott telefonszámot, a nyugdíjasok reggel 7-től. A pontbeváltós Pingvin Patika alig 400 méter, a JATE klubhoz már háromszor annyit kell gyalogolni. Az bizonyos, hogy nyugdíjasként is érdemes beiratkozni az egyetemre, hiszen a felsőoktatás hallgatóinak hűtő is jár teli sörrel, az időseknek viszont nem ígérnek ilyen ajándékot...

Ön hirdetne így? Felkeltené a figyelmét egy hasonló humoros hirdetés? Írja meg kommentben a Facebookon, vagy a cikk alatt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.