Közélet

Egri barátaikat látták vendégül a L.É.T. Egyesület nyugdíjasklubjai + FOTÓK

Egri barátaikat látták vendégül a L.É.T. Egyesület nyugdíjasklubjai + FOTÓK

2016. október 7., péntek
Egri barátaikat látták vendégül a L.É.T. Egyesület nyugdíjasklubjai + FOTÓK
let_egriek_08

A L.É.T. Egyesület keretében működő nyugdíjasklubok szoros baráti kapcsolatot ápolnak más szegedi és a város határain túli nyugdíjas csoportokkal, így többek között a gútai és az egri klubokkal. Pénteken a Heves megyei barátaikat látták vendégül.

Alig néhány hónapja a L.É.T. Egyesület nyugdíjasklubjai gútai barátaikat invitálták vendégségbe Szegeden, most pedig egri ismerőseiket köszöntötték a Tisza-parti városban. A Heves megyei látogatók napközben városnézéssel, közösségi programokkal hangolódtak a délutáni zenés-táncos mulatságra, meghívásukra az idősek világnapja alkalmából került sor. "A L.É.T. Egyesület nyugdíjascsoportjai kiváló kapcsolatot ápolnak számos nyugdíjasklubbal, a maihoz hasonló összejövetelek kellemes kikapcsolódást jelentenek a mi klubtagjaink számára, és a meghívott vendégek számára is. Ezúttal nem a régióból, hanem Egerből érkeztek barátaink, akik két éve voltak már nálunk, sőt, a mi klubtagjaink is mentek már kirándulni Észak-Magyarországra" - mondta

Kothencz János

, az egyesület alapítója. Az egrieknek címzett köszöntőjében egyúttal hozzátette, nagy büszkeség a szegediek számára, hogy a néhány hónapja beindított harmadik csoportjuk iránt is nagy az érdeklődés; a klubéletért felelős koordinátor nagy odaadással végzi a vezetőséggel járó feladatokat. Kothencz János portálunknak elmondta, a L.É.T. Egyesület új, kiemelt feladatának tekinti, hogy azon tarjániak számára is elérhetővé váljon a méltó megemlékezés nemzeti ünnepeinken, akik valamilyen okból nem tudnak eljutni városi vagy egyéb Csongrád megyei ünnepségekre. Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékezve november 2-án

Wittner Máriát

, a Corvin közben és a Vajdahunyad utcában tett cselekedeteiről híres szabadságharcost köszöntik Tarjánban. A megemlékezések ezentúl rendszeresek lesznek a kerületben, március 15-én és augusztus 20-án is ünnepséget tartanak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.