Bulvár

Clinton leveleinek egy részét időközben átminősítették

Clinton leveleinek egy részét időközben átminősítették

2016. október 31., hétfő
Clinton leveleinek egy részét időközben átminősítették

Időközben minősítették át bizalmassá Hillary Clinton e-mail botrányában szereplő levelek egy részét - mondta Frank Tibor Amerika-szakértő hétfőn az M1 műsorában.

A szakértő emlékeztetett, a demokrata elnökjelölt e-mail botránya új lendületet kapott, amikor a Szövetségi Nyomozó Iroda bejelentette, hogy újraindítja a nyomozást, mert eddig nem ismert levelek kerültek hozzájuk.

James Comey

, az FBI igazgatója még a nyáron jelentette be, hogy a

Clinton

e-mailjei ügyében folytatott vizsgálat vádemelési javaslat nélkül lezárul. Most, a kongresszust tájékoztatva, Comey azt írta: megvizsgálják, hogy az újonnan előkerült levelek felfednek-e valamit arról, hogyan kezelte Clinton külügyminiszterként a bizalmas információkat.

Frank Tibor

szerint a nyáron lezajlott vizsgálatban csak körülbelül 30 ezer e-mailt tekintettek át, de kiderült, hogy még ugyanennyit nem ismernek a hatóságok. Ráadásul ezek egy részét időközben minősítették át, vagyis Clinton külügyminisztersége alatt még nem voltak titkosak - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.