Közélet

A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki

A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki

2016. október 15., szombat
A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki

A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki - közölte az MTI-vel a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton. Dömötör Csaba azt követően adott ki közleményt, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette: ezer kormányzati óriásplakátot átragasztanak.

Az államtitkár aláhúzta: a rongálás akkor is bűncselekmény, ha azt

Gyurcsány

emberei követik el. "

Gyurcsány Ferenc

és pártja figyelmen kívül hagyják az emberek akaratát, ami nem meglepő, hiszen a Demokratikus Koalíció bevándorláspárti, bevándorlókat telepítenének az országba" - tette hozzá. Felidézte: több mint 3 millió 361 ezer ember döntött úgy, hogy hazánkban ne legyen kényszerbetelepítés. A rendszerváltás óta soha, még egyetlen népszavazáson sem szavaztak ilyen egységesen, egy irányba a magyarok, ezt az akaratot kötelességünk szem előtt tartani és közjogilag, Magyarország alaptörvényében is rögzíteni - írta.

Gréczy Zsolt

, a Demokratikus Koalíció szóvivője az MTI-vel korábban azt közölte: pártja átragasztja a kormány népszavazással kapcsolatos plakátjait, mivel szerintük hazugság, hogy a magyar választópolgárok 98 százaléka a kormány javaslatával értett volna egyet a népszavazáson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.