Sport

Vízilabda: második helyen zárt a ContiTech Szeged Diapolo

Vízilabda: második helyen zárt a ContiTech Szeged Diapolo

2016. szeptember 24., szombat
Vízilabda: második helyen zárt a ContiTech Szeged Diapolo
vizilabda_gs

Vereséggel zárta a pécsi Magyar Kupa selejtezőcsoportot a ContiTech Szeged Diapolo: Varga Péter együttese szombati, tét nélküli találkozóján maradt alul az OSC-vel szemben.

Tekintve, hogy mindkét gárda megnyerte a két, pénteki mérkőzését, így már biztos továbbjutóként ugorhatott a medencébe az OSC és a ContiTech Szeged Diapolo szombaton délben. Hamar meglépett az OSC, amely a második negyed elején is rögtön betalált, így hamar négygólos hátrányban találta magát a Szeged. (5-1) Innen ugyan még a harmadik negyed végére kettő gólra felkapaszkodott Varga Péter együttese, (7-5) ám az ezt követő három újbudai találat gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. A záró játékrészben sem tudta megállítani az OSC támadásait a Tisza-parti együttes, amely végül 15-7-re kapott ki - igaz, ez a lényegi kérdést nem érintette, hiszen mindkét gárda továbbjutott a csoportból, és várhatja a negyeddöntő sorsolását. A csoportot ezzel az OSC hibátlan teljesítménnyel megnyerte, míg a szegediek a második helyen zártak. A ContiTech Szeged Diapolóra kedden már bajnoki mérkőzés vár: Kiss Csabáék a bajnokságot megyei rangadóval indítják hazai medencében a Szentes ellen szeptember 27-én, 17 órától.

BENU Magyar Kupa

A-HÍD OSC Újbuda - ContiTech Szeged Diapolo 15 - 7 (4-1, 2-2, 4-2, 5-2)

Pécs, Abay Nemes Oszkár sportuszoda. Vezette: Németh András, Rubos Károly.

OSC:

Bisztritsányi - Bátori 4, Salamon 2, Hegedűs, Gór Nagy, Nikic 3, Zalánki 1. Csere: Barabás (kapus), Brguljan, Szabó B., Kovács G. 4, Juhász, Bundschuh 1.

Vezetőedző:

Vincze Balázs.

Szeged:

Meixner - Sedlmayer 1, Palotás, Kiss Cs. 1, Basara 1, Illés 2, Sánta. Csere: Pellei 1, Vukicevic, Chilkó, Nagy M., Manhercz Á 1.

Vezetőedző:

Varga Péter.

Gól - emberelőnyből:

4/6 ill. 3/6.

Gól - ötméteresből:

- ill. 1/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.