Bulvár

Újra sikeres a SZIN

Újra sikeres a SZIN

2016. szeptember 2., péntek
Újra sikeres a SZIN
szin_harmadik_nap037kf

Ismét a hazai fesztiválpiac egyik meghatározó fesztiváljává vált a Szegedi Ifjúsági Napok, ami - hosszú évek után – újra gazdaságilag is eredményes lett.

A SZIN - mint minden hazai fesztiválok őse – 1968-ban rajzolta fel Szeged városát a hazai fesztiváltérképre, azóta alakult, változott formálódott, s hol egy várost betöltő látványosságként, hogy egy kis klubban meghúzódó „túlélő” rendezvényként próbálta meg tovább vinni alapértékeit. Igazából 2003-tól számítjuk a SZIN újkori történelmét, amikor is a Partfürdőre került a helyszín, a Szegedi Ifjúsági Ház szervezésével. A SZIN hamar a hazai fesztiválpiac meghatározó szereplőjévé vált újra, s bár egy időre érezhetően változott a szervezőgárda, idén újra az Ifjúsági Ház vette kezébe az irányítást. Ez a változás meg is hozta gyümölcsét: a küllemében, programstruktúrájában, változatos kínálatában idén újraéledt rendezvény nem csak a látogatói visszhangokban mutatott hatalmas és pozitív változást. Hosszú évek óta most történt meg, hogy gazdaságilag is nagyobb eredményt hozott a szervező Ifjúsági Ház számára, megközelítőleg 10 és fél millió forintot. „Ez az eredmény azt mutatja, hogy újra jó pályán mozog a SZIN és arra sarkall minket, hogy tovább fejlesztve jövőre még karakteresebb fesztiválként jelenjen meg a hazai fesztiválpiacon”- mondta

Jávorszky Iván

ügyvezető igazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.