Közélet

Szeged legnagyobb ingatlanpiaci vására a Dóm téren

Szeged legnagyobb ingatlanpiaci vására a Dóm téren

2016. szeptember 23., péntek
Szeged legnagyobb ingatlanpiaci vására a Dóm téren
kass_ingatlanvasar

Ilyen még nem volt Szegeden: 1100 négyzetméter ingatlan egyetlen vásáron! Ha új, vagy használt ingatlanok felől érdeklődne, átépítene, esetleg szeretne képbe kerülni az aktuális ingatlanpiaci helyzetről, akkor remek lehetőséget kínál szeptember 30. és október 2. között a Dóm téri KAAS Otthon Ingatlanvásár.

A 200 nívós cég mintegy 70 kiállítójával megrendezendő KAAS Otthon Ingatlanvásár nemcsak rengeteg hasznos információval, szakmai előadásokkal, hanem eladó ingatlanokkal is várja a költözni, felújítani, építeni, illetve befektetni vágyó érdeklődőket. Közel tíz éve nem volt hasonló rendezvény Szegeden, amely az otthonteremtés teljes spektrumát lefedné, vagyis a lakásvásárlástól, az építkezésen át egészen a lakberendezésig. Szeged legrangosabb szakmai és lakossági kiállítása útmutatást ad mindazok számára, akiket a csok (családok otthonteremtési kedvezménye) és lakáshitel-felvétel érdekel, esetleg pályázatírási, adózási és megtakarítási témákban kérnének tanácsadást szakemberektől. Az önkormányzatok ingatlankezelői, illetve az ingatlanirodák irodaház- és ipari ingatlankínálatukkal, fejlesztési területükkel képviseltetik magukat a rendezvényen, a kiállítók sorából pedig nem maradnak ki a legmodernebb építési technológiák sem; a passzív házak és az energiatakarékos rendszerek kivitelezői várják az érdeklődők kérdéseit. Mindezek tükrében a KAAS Otthon Ingatlanvásár Csongrád megye legnagyobb ingatlankínálatát lefedő rendezvénye, mely összehozza a szakmát és több mint 10 ezer lakásvásárlóval, felújítóval. Az ingatlanpiaci vásár plakátját

ITT

találják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.