Sport

Október 7-én startol a "#kékek", a MOL-Pick Szeged hivatalos klubtévéje

Október 7-én startol a "#kékek", a MOL-Pick Szeged hivatalos klubtévéje

2016. szeptember 26., hétfő
Október 7-én startol a "#kékek", a MOL-Pick Szeged hivatalos klubtévéje
pick_lowen24_gs

A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat - a szurkolók további kiszolgálása érdekében - elindítja Magyarország első és egyetlen kézilabda klub televízióját, a #kékek magazint, mely exkluzív tartalmakkal, érdekfeszítő rovatokkal és az idén is a Bajnokok Ligájában szereplő csapat legfontosabb történéseivel foglalkozik.

A havonta jelentkező műsor és a rendszeresen frissülő közösségi média felületek segítségével bepillantást nyerhetünk a klub mindennapjaiba, mivel a #kékek kamerái olyan helyekre is bejutnak, ahol eddig csak a játékosok és a szakmai stáb tartózkodhatott.

Szűcs Ernő Péter

, a Pick Kézilabda ZRT. igazgatóság elnöke elmondta, a kezdeményezés fő célja, hogy a három éves projekt első esztendejében formálódó csapatot első kézből ismerhesse meg az ország kézilabda szerető közönsége. A műsor bemutatja majd az eredmények mögött elvégzett munka valódi hátterét, valamint a mérkőzések elő- és utóéletét úgy, ahogy eddig sosem láthattuk. Ezen felül az értő elemzések mellett a játékosok és a szakmai stáb néhány féltett titkáról is lehull majd a lepel. Fókuszban természetesen az idei Bajnokok Ligája szereplés és a nagycsapat élete állnak, de a klub korábbi legendáiról és a jövő reménységeiről is folyamatosan hírt kapunk majd, de ismert Pick-rajongóknak is lesz rovata. Érdekesség, hogy profi játékosaink műsorvezetőként is debütálnak hónapról hónapra, így a szórakozás is garantált. Az európai klub televíziós trendeknek megfelelő stílusban készülő műsor segítségével mindenki átélheti az úgynevezett #kékek életérzést, vagyis megtapasztalhatja, milyen egy igazán profi és családias klub kötelékébe tartozni. Szűcs Ernő Péter hozzátette: "A kézilabdázás népszerűsítésében oroszlánrészt vállaló Sport Televízió mint stratégiai partner kézenfekvő választás, mivel a legmagasabb szintű megmérettetés, az EHF Kézilabda Bajnokok Ligája otthona Magyarországon a Sport TV." Az első adás október 7-én, pénteken 20 órától lesz a Sport1-en, de a csatorna kiemelten kezeli a Kékek című magazinműsort, így az exkluzív tartalmakkal jelentkező klubtévét a hétvégi EHF Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzések környezetében is többször műsorra tűzik a Sport Tévé csatornáin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.