Bulvár

Lopott biciklivel ment autót feltörni

Lopott biciklivel ment autót feltörni

2016. szeptember 12., hétfő
Lopott biciklivel ment autót feltörni
kerekpar-auto-tolvaj

Őrizetbe vettek a szegedi rendőrök egy helybéli férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt, majd azzal ment autót feltörni - írja a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási központjába szeptember 10-én késő este érkezett bejelentés, hogy Szeged belvárosában egy gépkocsit törnek fel. A helyszínről a feltételezett elkövető elmenekült, de a kiérkező rendőrök a közelben megtalálták. A férfi a menekülés közben eldobott egy sporttáskát, amelyben egy erővágó volt, azt a nyomozók lefoglalták. Az adatgyűjtés megállapította, hogy a gyanúsított a bűncselekmény helyszínére egy korábban általa eltulajdonított kerékpárral érkezett. Az egyenruhások a 23 éves férfit előállították. A terheltet a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt eredménye alapján kábítószer birtoklásával is gyanúsítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.