Kultúra

Lapbemutató a fényűző Rómáról és Pompeji pusztulásáról

Lapbemutató a fényűző Rómáról és Pompeji pusztulásáról

2016. szeptember 27., kedd
Lapbemutató a fényűző Rómáról és Pompeji pusztulásáról
HatReg2_1

Megjelent a Határtalan Régészet című magazin második száma. Az őszi lapszám főszereplője az ókori Római Birodalom mindennapjai, valamint Pompeji pusztulásának körülményei. A magazint szeptember 29-én, csütörtökön 17 órakor mutatják be a Móra Ferenc Múzeumban.

Magyarország egyetlen régészeti magazinjának frissen megjelent, második száma az ókori Római Birodalom titkaiba vezeti be az olvasót. Kiderül, hogyan éltek a római polgárok, valamint izgalmas cikkeket olvashatunk Pompeji pusztulásáról a Móra Ferenc Múzeum aktuális Pompeji-kiállítása apropóján. A magazin bemutatóját szeptember 29-én, csütörtökön délután 5 órakor tartják a Móra-múzeum közösségi terében. Az izgalmas témákat felvonultató újságot a főszerkesztő, Felföldi Szabolcs ismerteti majd, aki nem csak a cikkekről, hanem a magazin készítésének hátteréről is szólni fog. A rendezvény kapcsán a résztvevők megszerezhetik a magazint a múzeum ajándékboltjában, valamint -ha a cikkek meghozták a kedvet-, bárki bebarangolhatja Pompejit a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban egészen december végéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.