Sport

Kosárlabda: elvesztette a bronzmeccset Félegyházán a Szedeák

Kosárlabda: elvesztette a bronzmeccset Félegyházán a Szedeák

2016. szeptember 16., péntek
Kosárlabda: elvesztette a bronzmeccset Félegyházán a Szedeák
szedeak-mafc11kf

Negyedik helyen zárta a II. Félegyházi Pékség Kupát a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a torna pénteki bronzmeccsén öt ponttal maradt alul a MAFC-al szemben.

Miután tegnap a Kecskemét magabiztosan verte a MAFC-ot a második elődöntőben, így a Pakssal ugyan végig partiban lévő, de végül vereséget szenvedő Naturtex-SZTE-Szedeák találkozott a fővárosiakkal a II. Félegyházi Pékség Kupa bronzmérkőzésében. Hasonlóan szoros meccset vívott a szegedi csapat, mint a csütörtökön az atomvárosiakkal, és akárcsak tegnap, a hajrá ezúttal sem Andrija Ciricéknek sikerült a legjobban: bár hatpontos előnnyel kezdhették az utolsó tíz percet, a negyedik negyedben csupán tizenegy pontot tudott szerezni Nikola Lazic csapata, a túloldalról azonban dupla ennyi érkezett, így a 31 pontig jutó próbajátékos, Nenad Tomasovic oroszlánrészt vállalva a sikerből, győzelemre, ezáltal a harmadik helyre vezette a MAFC-ot. A Naturtex-SZTE-Szedeák legközelebb egy hét múlva lép pályára: Révész Ádámék pénteken és szombaton a pécsi Matro PVSK négyes tornán vesznek részt, ahol pénteken 18.30-tól a házigazda Péccsel találkoznak, majd másnap a Kaposvár-Eszék mérkőzés győztesével vagy vesztesével találkoznak a helyosztón.

II. Félegyházi Pékség Kupa, bronzmérkőzés

Naturtex-SZTE-Szedeák - MAFC 89-94 (28-28, 23-24, 27-20, 11-22)

Szedeák:

Boltic 17, Igrutinovic 11/3, Ciric 5/3, Juhos 17, Sulovic 15, csere: Révész 13, Lakosa 7, Vágvölgyi 4.

Vezetőedző:

Nikola Lazic.

MAFC:

Molnár Marcell 2, Tomasovic 31/12, Lakits 11/3, Kovács Á. 20/6, Poscic 15, csere: Fehér 4, Pápai 2, Bordács 9.

Vezetőedző:

Garai Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.