Bulvár

Két baleset is történt Szentes közelében csütörtökön

Két baleset is történt Szentes közelében csütörtökön

2016. szeptember 16., péntek
Két baleset is történt Szentes közelében csütörtökön

Egy tűz és két műszaki mentés is adott munkát a katasztrófavédőknek csütörtökön - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy személyautó utastere égett csütörtökön délután Szegeden, a Makkosházi úton. A város hivatásos egysége egy vízsugárral hűtötte vissza az izzó alkatrészeket, majd megszüntette a forgalmi akadályt. Senki sem sérült meg. Szentes közelében két baleset is történt csütörtökön. Először reggel hét órakor riasztották a szentesi tűzoltókat, a Lapistó felé vezető úthoz. A 28-as kilométerszelvénynél egy személyautó borult az árokba, a vezetője súlyosan megsérült. A második baleset pedig este hét órakor történt, az Ipartelepi úton, ahol két mikrobusz ütközött. A baleset következtében az egyik sofőr a roncsok közé szorult. A tűzoltók feszítővágó-berendezés és kéziszerszámok segítségével végezték el a műszaki mentéseket, amelyet követően a mentőszolgálat a sérülteket kórházba szállította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.