Bulvár

Kábítószer birtoklása miatt előzetesben két vásárhelyi férfi

Kábítószer birtoklása miatt előzetesben két vásárhelyi férfi

2016. szeptember 26., hétfő
Kábítószer birtoklása miatt előzetesben két vásárhelyi férfi

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett két helybeli férfit, akik Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedve buktak le.

A gyanú a két férfi szeptember 21-én közlekedett gépkocsival Szeged és Hódmezővásárhely között, amikor is maguknál tartottak eddig még nem ismert forrásból beszerzett amfetamint és marihuanát - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Ezen túlmenően a gépkocsit vezető férfi a vezetést megelőzően kábítószert fogyasztott, amely a vezetési képességeire hátrányosan hatott. A gyanú szerint a gyanúsítottak által birtokolt kábítószer mennyisége meghaladja a csekély mennyiség felső határát. A kábítószer birtoklásának bűntette valamint a bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség az eljárás meghiúsításának veszélye, valamit a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt a kényszerintézkedés elrendelésére. A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását egy hónapi időtartamra. A végzés nem jogerős, azzal szemben gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.