Sport

Ismét toboroz a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió

Ismét toboroz a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió

2016. szeptember 6., kedd
Ismét toboroz a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió
ritmus_tancstudio

Tizenegyedik évadját kezdi meg a szegedi Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió. A megye több városában: Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Algyőn és Makón is várják azokat a fiatalokat, akik kedvet éreznek a hiphop-tánchoz.

Már óvodáskortól várják azokat, akik szeretnének többféle táncstílussal megismerkedni, ezen felül kisiskolás, junior és felnőtt csoportokat is indítanak. Ebben az évben először két vadiúj formációhoz is toboroznak: az egyik egy csak fiúkból álló csoport, ahová 12 éves kortól várják a vagány srácok jelentkezését, a másik pedig egy felnőtt csoport, ahol olyan anyukák, apukák, felnőttek jelentkezését várják, akik ugyan versenyezni már nem szeretnének, de a rendszeres táncos mozgás hiányzik nekik. Év közben több versenyen is részt vesznek a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió táncosai, akik jóval több, mint kétszázan vannak már. Szép sikereket tudhatnak maguknak, nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak táncosaik. http://www.youtube.com/watch?v=BzvJjP6TXmE Nem kizárólag azoknak a jelentkezését várják, akik versenyeznének, Tombácz Hajnalka koreográfus mindenkinek ajánlja a tánctanulást. „Alap állóképességet ad a tánc, köztudott, hogy a kicsiknél kimondottan fontos a koordinációs képességek fejlesztése, mindemellett egyfajta életmód is” – fogalmazott hozzátéve, egy családot is kap az ember, hiszen a stúdió tagjai rendszeresen együtt töltik szabadidejüket is, nemcsak az órákon találkoznak. A Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió Szegeden heti két órát hirdet, a versenyzőknek plusz órákat, ezen felül fellépések, workshopok és gálák is várják a jelentkezőket.

Beiratkozási időpontok:

Szeged:

szeptember 05 hétfő / 07 szerda, Átrium Üzletház, 16-19 óráig

Hódmezővásárhely:

szeptember 06/13 kedd, 16-18 óráig

Algyő:

szeptember 13/20 kedd, 16-17.30 óráig

Makó:

szeptember 10/17 szombat, 10-12 óráig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.