Sport

Futsal: megszerezte első győzelmét a Szent Mihály

Futsal: megszerezte első győzelmét a Szent Mihály

2016. szeptember 26., hétfő
Futsal: megszerezte első győzelmét a Szent Mihály
futsal_kistelek_szentmihaly12_gs

Megszerezte első győzelmét a női futsal NB II-ben a Szent Mihály, amely a Berettyóújfaluval szemben örülhetett először három pontnak az idei pontvadászatban.

A nyitókörben vereséggel rajtolt a Szent Mihály a futsal NB II Keleti csoportjában, a tavalyi bronzérmes Hajdúböszörmény II. otthonában elszenvedett vereséget követően az első hazai, Deszken lejátszott mérkőzésén azonban már összejött a siker Fehér Zsuzsannáék számára. Bár korán megszerezte a vezetést a Szent Mihály, de ez nem roppantotta meg a vendégeket, akik a szünetet követően másodjára is egyenlíteni tudtak: ezt követően azonban rögvest újra előnybe került a Szent Mihály, innen pedig már nem engedte ki a kezéből a meccset a gárda, és végül 6-4-re behúzta azt. A harmadik fordulóban Hódi Zsuzsanna tanítványai október másodikán 18 órától Gyulán lépnek pályára.

Női futsal NB II, Keleti csoport, 2. forduló

Szent Mihály - MVFC Berettyóújfalu 6-4 (1-1)

Deszk, vezette: Túri Tamás (Minda Gábor Török Sándor)

Szent Mihály:

Horváth M. - Géczi, Varga Zs., Fehér Zs., Redetzky. Csere: Jankulár (kapus), Harcel, Szalai, Szabó E., Koncz, Börcsök, Lovászi.

Vezetőedző:

Hódi Zsuzsanna.

Berettyóújfalu:

Tóth R. - Tóth N., Tóth A., Petrik, Pozsgai. Csere: Tar, Donkó, Pozsgai.

Gól:

Fehér Zs. (3', 21', 22'), Szalai (27'), Géczi (32'), Varga Zs. (35'). ill. Pozsgai (11', 22'), Tar (33'), Donkó (35').

Sárga lap:

Lovászi (4'), Fehér Zs. (22'), Géczi (25') ill. Pozsgai (38').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.