Sport

Fitnesz: tizenkét ország versenyzői látogatnak októberben Hódmezővásárhelyre

Fitnesz: tizenkét ország versenyzői látogatnak októberben Hódmezővásárhelyre

2016. szeptember 23., péntek
Fitnesz: tizenkét ország versenyzői látogatnak októberben Hódmezővásárhelyre
fitnesseuropabajnoksag

Október 29-30-án tizenkét ország közel félezer sportolójának részvételével Hódmezővásárhelyen rendezik meg a XIV. Fit-Kid Európa Kupát.

A Hódmezővásárhelyi Önkormányzat és a Hód-Fitness SE közös rendezvényének fővédnöke

Lázár János

Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kétnapos versenyen Magyarország mellett, Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Montenegró, Románia, Olaszország, Svájc, Spanyolország, Szerbia, Szlovákia csapata vesz részt. Legnagyobb létszámban - 108- fővel - az olasz válogatott nevezett a versenyre. A rendezvény díszvendége

Gelencsér Tímea

, a Miss World Hungary idei szépségkirálynője lesz, aki egyébként maga is fitnesz sportoló, Fitness Woman Országos Bajnok. A főként lányok körében népszerű fitnesz a tánc, az akrobatika, a gimnasztika ötvözete. A látványos egyéni és csoportos show-szerűségben a versenybírók a technikai és a tartalmi követelményeket, a kötelező mozgás elemeket, a ruhát, a zenét és a koreográfiát pontozzák. A hódmezővásárhelyi Európa Kupa iránt máris nagy az érdeklődés, Hódmezővásárhely és a környező települések valamennyi szállodájában és panziójában október végére minden helyet lefoglaltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.