Közélet

Értesítés a hulladékszállítás napjának változásáról

Értesítés a hulladékszállítás napjának változásáról

2016. szeptember 1., csütörtök
Értesítés a hulladékszállítás napjának változásáról
szegedihulladek (1)

"Hulladékszállítási programunk optimalizálása végett az alábbi városrészekben a hulladékgyűjtő edények ürítési napja megváltozik" - tájékoztat honlapján a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

A változás azokat a szentmihályi Ügyfeleket érinti ahol eddig csütörtöki napon történt a hulladékszállítás. A hulladéktároló edények ürítését hétfőnként reggel 6:00 órától végezzük. Az átállás első napja: 2016. október 3. hétfő Hivatkozva a Kgy. 53/1997.(XII.23.) 20§ (1) sz. rendeletére: Az ingatlan tulajdonosa a gyűjtőedényt az ürítés napján az ingatlana elé, közvetlenül az úttest melletti közterületre helyezheti ki. Továbbá értesítik az Ügyfeleket, hogy az alábbi - Öreghegy dűlő, Sia dűlő, Seregélyes dűlő, Faragó dűlő, Ipar dűlő és Szék-tó dűlő - területeken a csütörtöki hulladékszállítási időpont keddre módosul. A hulladéktároló edények ürítését keddenként reggel 6:00 órától végezzük. Az átállás első napja: 2016. október 4. kedd Subasa és Sziksós területén az ürítési rend változatlan marad. Ha a szállítási nap ünnepnapra esik, a hulladékszállítási szolgáltatás zavartalanul működik és ebben az esetben a szállítási gyakorlattól függetlenül (ott is, ahol a hulladék elszállítása délután történik), reggel 6:00 óráig kell a hulladékot kihelyezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.