Bulvár

Eljárás indult egy hódmezővásárhelyi férfi ellen embercsempészet miatt

Eljárás indult egy hódmezővásárhelyi férfi ellen embercsempészet miatt

2016. szeptember 23., péntek
Eljárás indult egy hódmezővásárhelyi férfi ellen embercsempészet miatt

Eljárás indult egy hódmezővásárhelyi férfi ellen embercsempészet gyanúja miatt, mert nyolc migránst akart a szerb-magyar határ közeléből Hegyeshalomra szállítani - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t.

Serfőző Katalin

közölte, a gyanú szerint a férfi szombaton ismeretlen megbízójával megállapodott abban, hogy anyagi ellenszolgáltatás fejében a zöldhatár közeléből Hegyeshalomra szállít mások által illegálisan magyar területre juttatott migránsokat. A megbeszélteknek megfelelően a férfi hétfő délután vett fel Szeged mellett nyolc, az erdőből kiszaladó határsértőt, négy iráni és négy afgán állampolgárt. A gyanúsított a járművel az M5-ös autópályán Budapest felé indult, de a rendőrök még a város közelében megállították. A férfi ellen vagyoni haszonszerzés végett, több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt indult eljárás, a Szegedi Járásbíróság jogerősen elrendelte az előzetes letartóztatását - tudatta az ügyész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.