Bulvár

Diadalmasan vonult be A hét mesterlövész az amerikai mozikba

Diadalmasan vonult be A hét mesterlövész az amerikai mozikba

2016. szeptember 25., vasárnap
Diadalmasan vonult be A hét mesterlövész az amerikai mozikba

Nagy sikerrel debütált az észak-amerikai mozikban A hét mesterlövés új változata, amelyre 35 millió dollár értékben váltottak jegyet forgalmazása első hétvégéjén.

Ez minden idők egyik legjobb nyitóhétvégi teljesítménye egy western esetében. Ennél magasabb - 36,4 millió dolláros - bevétellel csak a Cowboyok és űrlények című, vegyes műfajú produkció nyitott 2011-ben. A hét mesterlövész sikere azt bizonyítja, hogy van ráció régi sikerek újraforgatásában, főleg ha a remake valami újdonságot vagy többletet képes hozzátenni a történethez.

John Surges

1960-as kasszasikerét Antoine Fuqua forgatta újra Denzel Washingtonnal a főszerepben. Az 1960-as western is már az újragondolása volt Kuroszava Akira Hét szamuráj című remekművének. A hétvége másik nagy premierfilmje, a Gólyák című családi animációs film a második helyen végzett az amerikai és kanadai mozikban a hétvégén realizált 21,8 millió dolláros árbevétellel. A harmadik helyre szorult vissza a Sully - Csoda a Hudson folyón című, egy hős pilótáról szóló életrajzi film, Clint Eastwood rendezése, amely két hétig állt az élen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.