Bulvár

Balástyai ATM-nél szelfizett egy bankkártyatolvaj

Balástyai ATM-nél szelfizett egy bankkártyatolvaj

2016. szeptember 7., szerda
Balástyai ATM-nél szelfizett egy bankkártyatolvaj
balastya_kartyatolvaj_police

A Szegedi Rendőrkapitányság Sándorfalvi Rendőrőrse 06010/5693/2016. bűnügyi számon folytat nyomozást lopás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A feltételezett elkövető június 26-án 11 óra és 11 óra 30 perc között Szatymazon, a IV. körzetben lévő temető bejáratánál a sértett lezárt személyautójának ablakát betörte, majd abból egy táskát tulajdonított el, a benne lévő bankkártyával, személyes iratokkal és készpénzzel együtt. A nyomozás megállapította, hogy az ismeretlen tettes a lopott bankkártyával készpénzt próbált meg felvenni a bűncselekmény elkövetésének napján egy balástyai bankautomatából. A férfit az ATM kamerája rögzítette. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.