Bulvár

Elhárultak az átmeneti zavarok a Magyar Telekom dél-alföldi hálózatában (FRISSÍTVE)

Elhárultak az átmeneti zavarok a  Magyar Telekom dél-alföldi hálózatában (FRISSÍTVE)

2016. szeptember 23., péntek
Elhárultak az átmeneti zavarok a  Magyar Telekom dél-alföldi hálózatában (FRISSÍTVE)
sms_telefon_mobil

Pénteken az esti órákra megszűnt a Magyar Telekom dél-alföldi hálózatában korábban fellépett hiba - tudatta portálunkkal a távközlési cég kommunikációs osztálya.

Korábban írtuk:

A felhasználói jelzések alapján úgy tűnik, több területet is érintő hálózati hiba jelentkezett péntek délután a Magyar Telekom mobilkommunikációs szolgáltatásában - adta hírül a hvg.hu. A

portál

munkatársai is tapasztáltak, néhány olvasónk is és a Telekom Facebook-oldalára is elkezdtek szállingózni a jelzések azzal a hálózati hibával kapcsolatban, ami többeket megakadályoz a telefonálásban. Valaki írja: az elmúlt egy órában 11-szer bontotta a hívását a hálózat, de van olyan is, aki 22 híváspróbálkozással tudott összehozni összesen 13 perc beszélgetést Az eddigi jelzések alapján Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megye már biztosan érintett a problémában, ami az internetelérést is befolyásolhatja. A HVG megkereste a Telekomot is, ahol azt mondták, hogy a dél-alföldi régióban tapasztalnak fennakadást a 2G-hálózatban. A szolgáltató szakemberei már keresik az okot a hiba mögött, melynek elhárításáig az ügyfelek elnézését és türelmét kérik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.