Sport

Vízilabda: ismét a Szentessel kezd a ContiTech Szeged Diapolo

Vízilabda: ismét a Szentessel kezd a ContiTech Szeged Diapolo

2016. augusztus 22., hétfő
Vízilabda: ismét a Szentessel kezd a ContiTech Szeged Diapolo
szeged-szentes52kf

A Magyar Vízilabda Szövetség elkészítette az idei bajnokság csoportbesorolásait, valamint a sorsolást: ennek értelmében a ContiTech Szeged Diapolo akárcsak tavaly, most is a megyei derbivel, a Szentes elleni mérkőzéssel kezdi a szezont.

Csakúgy, mint a 2015/16-os szezonban, az idei évet is a Szentes elleni Csongrád megyei derbivel, hazai medencében nyitja a ContiTech Szeged Diapolo:

Varga Péter

együttese szeptember 27-én fogadja a Kurca-parti csapatot az idény első bajnokiján. Ezt követően Pécsett, majd a Szolnok ellenében ismét hazai környezetben játszik a gárda, amely a két nyolcas csoport közül az A jelűbe került, akárcsak a KSI, az OSC, a vasas és a Debrecen, a már említett két ellenfél, a Szentes és a Szolnok mellett. A bajnoki program elkészítése mellett a kupaselejtezők menetrendjét is kisorsolták: ennek értelmében a szegedi együttes szeptember 23-án és 24-én a pécsi rendezésű tornán az OSC és a KSI-vel szerepel majd egy csoportban a házigazdák mellett. A nyolccsapatos női OB I párosítását később sorsolják, így a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem programja később lesz ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.