Kultúra

Tánciskolák éjszakája szeptemberben több városban

Tánciskolák éjszakája szeptemberben több városban

2016. augusztus 6., szombat
Tánciskolák éjszakája szeptemberben több városban

Változatos zenék, sztároktatók, izgalmas táncbemutatók és különféle programok is várják az érdeklődőket szeptember 9-én a Tánciskolák éjszakáján, amelynek központi helyszíne idén is a budapesti Gozsdu Udvar lesz.

A hetedik alkalommal megrendezendő esemény előtt napközben a fővárosi Gozsdu Udvarban tánctanárok segítségével hangolódhat majd a közönség a péntek éjszakára - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban. Az érdeklődők a szórakozáson túl elsajátíthatják a különféle táncok alaplépéseit, tánctanfolyam-kedvezményeket kaphatnak, valamint értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. A rendhagyó éjszakára minden tánciskola külön meglepetésekkel készül, így népszerűsítve az egészséges és művészi mozgásformát. Mint írják, az eseményen részt vesz a Chili Salsa Tánciskola, GOLDANCE Tánciskola, Hölgyválasz Táncstúdió és a Salsa Diabolica, az Infinite Musical Tánciskola, Oktogon Tánc Centrum, Salsa Veszprém, valamint a szegedi Sayyadina Bellydance Orientális Tánciskola is. Az összegzés szerint minden évben egyre több érdeklődőnek nyílik lehetősége ezen az estén akár 6-8 különböző táncstílust kipróbálni, hogy utána a számukra leginkább tetsző táncban merüljenek el jobban. Az órák mellett az éjszakába nyúló táncest is mindig hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően többek között a látványos és igényes műsornak, amit tehetséges és elismert koreográfusok és táncosok állítanak színpadra. A résztvevő tánciskolák teljes listája és programjaik megtalálhatóak a

www.tanciskolak-ejszakaja.hu

weboldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.